ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В България

България е винаги един много добър вариант за почивка, която може да удовлетвори почти всички желания на търсещите примамлива дестинация. Каквото и да копнеете, най-вероятно ще може да го намерите тук.

Разбира се, има редица предимства на това да се почива в България, а сред плюсовете са възможността за по-лесна и безпроблемна комуникация с персонала по курортите, както и по-атрактивния ценови диапазон на нощувките и услугите, които бихме могли евентуално да ползваме.

Планината в България – спиращо дъха преживяване

За мнозина представата за добро прекарване на лятната или зимната почивка е свързана с ходене на планина. България предлага много голям избор от зимни и ски курорти.

Най-примамлив от гледна точка на култура, природа, разположение и цени се оказва Банско, макар че традиционно за по-консервативните туристи, които търсят класиката, по-атрактивен вариант са Пампорово и Боровец.

Предимството тук са пухкавата снежна покривка през зимата и спокойните прохладни иглолистни гори през лятото.

Варна или Бургас

Ако сте решили да почивате на море и Варна, и Бургас си имат своите предимства, като при всички положения няма да сбъркате.

Разликата е в това, че двата града имат разнообразни предимства, така че зависи от личните ви предпочитания кой от двата ще ви допадне повече.

В Travo.bg може да откриете цял куп оферти, една от друга по-примамливи, а подходящото място за вас може да е различно според онова, което търсите.

Варна

Варна е почти два пъти по-голяма от Бургас и като град предлага повече възможности за забавление. Паркът е по-голям, а ресторантите и баровете са по-разнообразни. Плажът е със златен пясък.

Ако сте планирали изцяло градска почивка, тук ще имате повече неща, които да правите.

Има си и своите недостатъци, като например това, че тук има по-малка плажна ивица. Съответно, на фона на по-голямото население, градът е по-шумен и по-мръсен.

Бургас

Плажовете на Бургас не могат да се похвалят със същия златен пясък, но за сметка на това са по-големи. Тук по-лесно можете да намерите свободно място, на което да поставите хавлията си.

Бургас е по-малък град, но за сметка на това е по-чист. Предимството е, че ако имате намерение да излизате и извън града, тук ще намерите повече градчета наоколо, които да посетите.

Курортите

Изборът на курорт, в който да отседнете е доста голям. По Северното Черноморие се отличават по-луксозния комплекс Златни пясъци, както и изключително приятния и съхранен през годините Свети Константин и Елена. Има и не малко къмпинги, където да сте в унисон с природата.

По Южното Черноморие има по-голям избор, а тук по-често се срещат курортите тип малки градчета. Такива с Поморие, Приморско, Несебър или Созопол.

Като цяло вариантът за почивка на родното Черноморие не отстъпва по никакъв начин на апетитно изглеждащите и примамливи оферти за екскурзии в съседна Гърция или Турция.

Филтър
ТИП ОФЕРТАИЗЧИСТИ
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА