ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Пампорово

Пампорово е зимният курорт с най-много слънчеви дни през годината. Намира се на надморска височина от 1650 метра, в подножието на връх Снежанка, на разстояние от София 220 километра. Тук успешно се развиват планинският и еко туризма.

Курортът се е утвърдил като един от най-добрите зимни центрове на Балканския полуостров. Разполага с отлични условия за ски туризъм, множество хотели и къщи за настаняване на добри цени и качествена кухня, изобилстваща от вкусни традиционни ястия.

На територията на Пампорово се намира и „Фънпарк Пампорово“, който през последните няколко сезона се е утвърдил като привлекателно място за много от фрийстайл скиорите и сноубордистите в страната. Близостта до лифтовете го прави идеален както за напреднали, така и за начинаещи любители на екстремните спортове.

През лятото има възможност за организиране на екскурзии до пещерата Дяволското гърло, Ягодинската пещера, архитектурния резерват „Широка лъка“, екопътека „Каньонът на водопадите“, тракийското светилище Перперикон и др. Любителите на велосипедите ще бъдат очаровани от „Вело парк Пампорово“, разполагащ с 5 специализирани трасета за планинско колоездене.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА