ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Италия

Италия винаги е била сред най-желаните туристически дестинации и трябва да отбележим, че тя определено заслужава това признание.

Това се отнася не само за българските туристи, които са имали удоволствието да посетят страната, но и за хората от цял свят, за които пътуването е начин на живот.

Италия предлага на практика всичко. От вдъхновяващи провинциални пейзажи, през романтични заливи и плажове с кристално чисти води, пленителни острови, та като стигнем до нейните величествени исторически градове, центрове на една от най-великите империи съществували някога, страната е неповторима.

Италианската кухня

Всяко едно пътуване до средиземноморската страна неизменно е свързано поне в известна степен с прословутата италианска кухня. За нея се твърди, че се подрежда сред най-вкусните в света, а тук трябва да добавим и нейната здравословна страна.

В местната храна присъстват големи количества маслини, зехтин и домати, а богатството от пресни и зрели сирена е просто впечатляващо. Най-интересното е, че всяка една провинция си има своите особености в храненето.

На къде да се насочим в Италия

Италия е известна с голямото си разнообразие и това я прави подходящ избор за всеки един турист.

Имате безкрайно много възможности, от които да избирате, а ето и кои са най-атрактивните места.

Италианската Ривиера

Тя се простира от границата с Франция на запад до Тоскана на изток. Пленителна е със съчетанието между високи планински склонове на север и сапфирено тъмно синьо море на юг. Тук са едни от най-богатите и красиви крайбрежни италиански градове.

Сардиния

Остров Сардиния е меката на ветроходството в Европа, а също така и мястото с най-красивите плажове на Италия.

Те са бели като сняг, а водите прозрачни. Тук ще почувствате известно френско влияние.

Тоскана

Няма друго място в Европа, което да притежава по-силен провинциален чар от Тоскана. Тук се намира и Флоренция, който е считан за един от най-красивите градове в страната.

Сицилия

Ако търсите слънце и топло време, това е вашето място. Сицилия се намира близо до Африка и това се отразява на нейния климат. Той е слънчев и топъл, а летния сезон продължава от април до октомври.

Градовете са невероятни

Италия е добила обаче своята популярност именно заради градовете си. В Travo.bg ще намерите голямо многообразие от оферти, които предлагат посещения на места като Рим, Флоренция, Венеция, Неапол, Генуа, Сиена, Милано и много други.

Те представляват един шедьовър, сътворен от приказна архитектура, спокойна и величествена атмосфера, благоуханието на италианските ресторанти и спиращия дъха блясък на изисканите италиански бутици.

Да не споменаваме мелодиката на италианския език, който трудно може да намери еквивалент на своята изключителна звучност.

С усещането за музика, което той носи, езикът създава усещане за красота и е истинска радост за окото.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА