ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Хърватия

Хърватия е една от най-красивите страни в света и независимо колко пъти сте ходили там, тя винаги ще намери начин да ви изненада.

Това е една изключителна дестинация, която съчетава красиви градове, приятелски настроени местни жители, вкусна национална кухня, удивителна природа и спиращо дъха крайбрежие.

Неслучайно Travo.bg предлага толкова много възможности за почивка тук. Независимо дали искате да се насладите на Средиземноморието или желаете просто да се усамотите сред дивата природа, Хърватия няма да ви разочарова.

Далматинското крайбрежие

Според мнозина, Далмация е най-красивата и живописна част от крайбрежието на Южна Европа. Макар че страната е малка по площ, тя може да се похвали с една от най-дългите брегови ивици в света.

На пръв поглед странно, след внимателно премисляне това звучи съвсем логично. Все пак, нека не забравяме, че тук ви очакват хиляди острови и безкрайно разнообразие от малки и големи полуострови и заливи.

Именно Далмация ви дава увереност, че ще намерите място, на което да имате възможност да се усамотите. На фона на огромния брой острови, тук не е трудно да попаднете на място, където да бъдете единствените на плажа.

Като добавим и това, че много от островите са покрити с пищна зеленина, положението вече става изключително интересно. Само си представете - бял плаж, кристално море и гора, достигаща до самия бряг.

Дубровник

Един от най-красивите градове по Средиземноморието е Дубровник и това, че се намира недалеч от България е много добра новина.

Той има изключително местоположение и най-хубавото е, че пътят до тук ще ви отнеме само няколко часа с автомобил от София.

Градът наистина е едно малко бижу. Той не е много голям, но качеството на всичко, което ви заобикаля е просто уникално. Напоследък не случайно този район бива сравняван с Френската ривиера.

Дивата природа на Хърватия

С изключителната си рядко срещана природна красота, Хърватия е магнит за туристите.

Нейните гъсти широколистни гори, които са изпъстрени от езера и водопади, несъмнено са сред най-привлекателните места за отдих по Средиземноморието.

Едно от природните чудеса на Хърватия са Плитвишките езера. Обявени за първия национален парк на Хърватия, те са един истински оазис, който ще въздейства с очарованието си дори и на най-придирчивите посетители.

В продължение на милиони години тук са се образували бариери и отлагания, които са довели до създаването на езерата във вид, в който ги виждаме днес. Но гордостта с Плитвишките езера не е просто приумица.

Езерата са международно признати заради своята уникалност и на 26 октомври 1979 г. са включени в списъка на световното природно наследство на ЮНЕСКО.

Времето е прекрасно

Хърватия ви дава възможността да се насладите на божествен климат, който се изразява в топло и дълго лято, но не твърде горещо.

Това е отлична база за една качествена лятна почивка, а това, че всичко остава зелено дори и в разгара на лятото, ще ви накара да се почувствате като в рая.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ