ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ ВЪВ Франция

Франция е сред най-желаните места за почивка в света, зад което стоят множество причини.

Страната предлага най-вкусната храна, едни от най-красивите градове, предлага атмосфера, за която туристите да мечтаят дълго, след като са си тръгнали от тук.

Като добавим и усещането за сигурност и спокойствие, музиката и благозвучието на френския език, не е изненадващо, че страната е сред топ предложенията на Travo.bg.

Париж

Париж е смятан за най-романтичния град за пътуване в света. Макар че през годините е загубил част от своята прелест и очарование заради това, че е станал твърде голям, натоварен и се е наредил сред най-забързаните мегаполиси на планетата, Париж все още е несравним и предлага места, които могат да се загнездят в сърцето и съзнанието ви завинаги.

Градът има едно предимство и то е, че може да го посетите на практика през цялата година. Той е очарователен през всички сезони и все пак той предлага най-доброто от себе си през пролетта.

Кулинарната столица на Франция – Лион

Град Лион е много по-малко известен от Париж, но ако сте чели повече за Франция, вероятно сте попадали на един интересен факт за него.

Лион е считан за кулинарната столица на света, с което се е превърнал в мека за посетители от цялата планета.

Алпите

Алпите се простират на територията на няколко държави, сред които Швейцария, Италия и Австрия, като Франция също е една от тях.

Тук можете да откриете голям брой китни френски градчета и селца, чийто основен поминък е туристическата индустрия.

Екологично чист и съхранен през годините, този район предлага изключително високо качество на хранителните продукти, а за туристите се предлага само най-доброто от най-доброто.

Високите планини са покрити с гъсти иглолистни гори, сред които се показват тук-там изумрудено зелени морави.

През зимата всичко се покрива с пухкава снежна покривка, а в туристическите райони ще попаднете на най-добрите ски писти в света.

Френската ривиера

Френската ривиера се счита за едно от най-изисканите места за почивка в света. Тя обхваща централната и източната част на френското средиземноморско крайбрежие и дължи името си на божествения цвят на морската вода. Тук по-известни места са:

  • Ница;
  • Княжество Монако (което е автономна град-държава);
  • Мантон;
  • Кан;
  • Сен Тропе и много други.

Времето

Travo.bg предлага целогодишно най-различни оферти за почивка във Франция, а тук на Френската ривиера времето от своя страна ще ви изненада с това, че е прекрасно от ранна пролет до късна есен.

Ако все пак искате да се насладите на фантастичните плажове, трябва да посетите Ривиерата между май и септември.

Храната

Изключително място тук заема местната кухня, считана за една от най-добрите в света.

Местното вино, гурме специалитети, сладкиши, морски дарове, плодове и зеленчуци придобиват най-изискана форма и биват поднесени по начин, който да накара всеки турист да се върне отново.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ