ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Австрия

В Travo.bg е заделено специално място на прекрасната държава Австрия. Смятана за една от най-красивите страни в света, тя е подходяща за целогодишен туризъм.

От карането на ски през зимата до разходките из прекрасните австрийски градове, които са най-приятни през лятото, тази страна предлага за всеки по нещо.

Виена - един от най-красивите градове в света

Виена се смята за един от най-красивите градове в света. Това се дължи на съчетание от фактори, сред които не без значение е и нейната локация. Важна роля играе също така усещането за балансираност в модерната градска среда на този прекрасен австрийски град.

Там съвременни жилищни и административни сгради и бизнес центрове с най-модерна архитектура се преплитат с барокови дворци. Това придава на града усещане за мярка и чувство, че съвремие и история могат да си партнират по един прекрасен начин.

Църкви и катедрали се издигат на различни места в града, впечатлявайки с величествената си атмосфера, а каменните им фасади са един истински архитектурен шедьовър.

Най-специално място заемат прекрасните паркове и градини, които представляват една значителна част от градската среда.

От най-изискани градини декорирани с цветя от всички краища на света до паркове с по-дива и автентична атмосфера, зелените пространства във Виена заемат важна част от живота на града.

Страната на хубавия живот

Често хората описват Австрия като страната на хубавия живот и това е лесно за разбиране, стига да сте имали възможността да прекарате известно време там.

За тази репутация допринася цялостната атмосфера, която можете да почувствате в големи и малки градове.

Там може да се насладите на изискани ресторанти, в които се предлага качествена и изискано поднесена храна. Може да се насладите на кифлички с чаша висококачествено ароматно кафе на някой забравил възрастта си градски площад.

В Австрия разходките могат да продължат часове в прекрасните паркове и ботанически градини, а вие може да се наслаждавате на приказни дворци и средновековни крепости. Всичко това се допълва от изключително спокойна и отпускаща атмосфера, която се усеща навсякъде.

Това е едно чувство за сигурност, че всеки е на правилното място, че всеки е защитен и може да се отпусне в съответния миг без проблем.

Ски в Алпите

И ако има страна в Европа, която може да конкурира Швейцария и нейните планини, това със сигурност е Австрия. Съответно, тук можете да откриете цял куп места, които да пленят сърцето дори и на най-придирчивия почитател на зимните спортове.

Несъмнено първенството в тази сфера се полага на Инсбрук - един изключителен град, който предлага възможност не само за каране на ски, но е и „Мека“-та за практикуването на всякакви други зимни спортове.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ