ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Стрелча

Стрелча е градче, разположено в Същинска Средна гора и недалеч от един от най-известните ни възрожденски градове - Панагюрище. През него тече река Стрелченска Луда Яна. Несъмнено най-голямото богатство на Стрелча са лековитите минерални води, които се използват при лечението на болести на опорно-двигателния апарат, нервната система и т.н. Недалеч от града се намира още един минерален извор, станал известен под името "Банчето".

Градчето има многовековна история, оставила своят отпечатък върху облика му. Тук има запазени следи от времето на древните траки, славяни, византийци, римляни и прабългари. Можете да видите култовия комплекс Жаба могила, съставен от храм-светилище и гробница-мавзолей, останки от тракийско селище от късната Античност и ранното Средновековие, намиращо се на около 2 километра от Стрелча, и т.н.

В града и околностите му ще намерите множество хотели и къщи за гости, предлагащи СПА услуги, а профилактика и лечение на заболявания се правят в санаториума, разположен недалеч от центъра.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ