ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Черна Гора

Черна гора е малка страна, която обаче се отличава с изключително добра локация. С площ от едва 13 812 кв.км. и население от 623 000 души (което е малко повече от броя жители, които живеят в градове като Пловдив или Варна и е половината на населението на София), страната привлича близо 2 милиона туристи на година.

С какво привлича посетители Черна гора

За да притежаваш подобен туристически потенциал, трябва да има нещо, което да привлича туристите, при това на постоянна база.

Ние от Travo.bg можем да кажем, че за страната се предлага голям избор от оферти, които винаги имат сходна база помежду си.

Времето

Черна гора предлага мек средиземноморски климат с лято от май до октомври и приятни температури. Зимата е хладна, но не студена, като валежите са най-често от дъжд.

Отличителна черта тук е изключително слънчевото време, което действа за туристите като един истински антидепресант.

Морето

За да се превърне една страна в притегателно място за прекарване на лятната почивка, морето е почти задължителен фактор. Тук то не само съществува, но също така предлага и изключително красиви гледки и пейзажи.

Пясъкът е едрозърнест и притежава един много лек оттенък на розово злато, а друг път направо е заменен от малки и овални камъчета.

Морската вода винаги е чиста и прозрачна като в басейн, а туристите се къпят в морето от май до октомври.

Плажовете на Черна гора са типични за Адриатика и ще очароват дори и най-претенциозния турист.

В случай, че сте посещавали плажовете на Хърватия или Албания, то значи знаете какво имаме предвид.

Природата

Черна гора е планинска страна, която като цяло е покрита с гъсти широколистни и иглолистни гори.

Тук зеленината обгръща посетителите от всички страни и дори въздухът е наситен с дъх на растения.

Край брега, типично по средиземноморски, преобладават иглолистните видове, които със своето съчетание създават усещането, че сте попаднали на гръцките острови или пък на Френската ривиера.

Спокойствието

Спокойствието е сред силните страни на Черна гора. И тук е важно да се подчертае, че говорим за спокойствие във всеки един аспект.

Така например, ако трябва да се приберете късно до хотела, неизменно ще почувствате колко е безопасно по улиците на курортните градове.

Да не говорим за това, че цялостната атмосфера тук е пропита от тишина и спокойствие, които ви обещават да прекарате добре своята лятна почивка тук и да се върнете у дома с наистина възстановени сили.

Цените

Винаги цената е от значение при избора на място за почивка, а тук тя като цяло се отличава с доста висока конкурентност. За добри пари можете да получите доста голям брой услуги, при това с добро качество.

Хотелите са на ниво, храната е прекрасна, а ресторантите винаги успяват да създадат изключителна обстановка.

Всичко това ви струва по-малко, отколкото ако решите да почивате дори в България.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ