ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Кариби

Искате ли екзотика, топли води и пясъчни плажове? Всичко това може да намерите на различни райски кътчета, но сега ще ви разкажем конкретно за едно това място.

Карибският регион обхваща Карибско море и намиращите се в него 3 островни групи – Бахами, Малки и Големи Антили.

Тук има цели 14 държави, които могат да ви предложат повече от гостоприемни условия за перфектната ви почивка.

Имайте предвид, че времето целогодишно е топло, но наред с това този регион е застрашен от урагани, които могат да бъдат наистина унищожителни.

Изберете почивка на Карибите

Ще имате повече от голям избор къде да отидете. Каквото и да изберете, може да бъдете сигурни, че навсякъде ще ви чакат фини пясъчни плажове и топла морска вода.

Подводният живот е повече от богат и ако сте гмуркачи, то вероятно ще се почувствате в Рая.

Във всеки един курорт има огромен избор на тип настаняване и може да избирате от стандартни хотелски стаи до бунгала, издигнати над морето.

Каквото и да изберете ще получите еднакво добро и гостоприемно обслужване, което ще ви накара да се почувствате специални гости.

Къде може да отидете

Както вече казахме, тук има цели 14 държави, които са повече от наложили се туристически дестинации. Бахамските острови включват Бахамите, Търкс и Кайкос.

На Големите Антили ви предлагаме да обмислите посещение в Куба, Ямайка, Доминикана, Пеурто Рико или Каймановите острови.

Малките Антили са най-известни с остров Маргарита, Британски Вирджински острови, Кюрасао, Антигуа и още много.

Няма как да пропуснем да ви кажем повече и за остров Маргарита. Наричан „Перлата на Карибите“ той е побрал на територията си всичко най-хубаво, което може да искате от екзотичен остров.

Тук има цели 72 плажа, които на практика са цялата брегова ивица. Няма място, което да не ви предложи идеални условия за почивка.

На ваше разположение са както добре поддържаните плажове пред хотелите, така и не малко диви места, които предлагат усамотение за вас и спътниците ви.

Една от най-популярните и желани дестинации от района на Карибите е Куба. Няма как да не се впечатлите не само от перфектните плажове и зелени палми, но и прословутото местно гостоприемство.

Най-известният кубински курорт е Варадеро. Дългата над 20 километра пясъчна ивица предлага повече от добри условия не само за плажуване, но и за гмуркане. Столицата Хавана е друго място, което трябва да видите на всяка цена.

Тук с пълна сила ще усетите духа на Куба. Забележителна архитектура и неспирни забавления ви чакат за всеки ъгъл. Ако имате време си струва да навлезете в провинцията, която също има какво да ви покаже.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ