ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Доминикана

Искате ли екзотична дестинация, която да ви предложи златисти пясъчни плажове? Искате ли да се насладите на екзотиката на този остров и то точно в разгара на нашата зима? Няма да сбъркате, ако разгледате всички оферти за почивка в Доминикана, които сме подготвили за вас.

Тук лятото се допълва перфектно от палмите и мекия и фин пясък. Разположена в източната част на остров Испаньола, Доминикана се наложи като желана и достъпна туристическа дестинация.

Перфектната почивка в Доминикана

Да, няма да е пресилено да използваме точно тези думи. Тук всичко е насочено към туристите и това как да останат доволни.

Хотелското настаняване е в различен диапазон от 3 до 5 звезди. Това, което можем да ви гарантираме, е че на всяко едно място ще се погрижат с повече от голямо внимание към вас, за да останете очаровани от почивката си.

Пясъкът на местните плажове варира от златист до ослепително бял. Без значение на кой плаж сте може да очаквате пясък, толкова фин, че се доближава като консистенция до пудрата.

Почистването на плажните ивици се извърша толкова често, че почти няма шанс да намерите боклук на плажа.

Курортите, които могат да ви подслонят по време на почивката ви, са много и няма как да ви препоръчаме конкретен, защото сме повече от убедени в качеството на всеки един от тях.

Най-големите курортни зони са обособени около Пунта Кана, Санто Доминго, Пуерто Плата и ла Романа.

Който и да изберете може да сте сигурни, че ще останете не само доволни, но и ще искате да се върнете отново.

Какво още има, освен плажове

Почивката на това райско място ще ви предложи разнообразни забавления. Ако ви омръзне да лежите на пясъчния плаж ви предлагаме да предприемете екскурзия с лодка.

Така може да разгледате необятното и топло море, а от лодката ще наблюдавате рибите, които обитават топлите морета. Ако това предизвика интереса ви, тогава обмислете водолазно приключение.

Комбинацията на топлото време и особеностите на морската вода са позволили развитието на богата екосистема под водата. Тук ще видите шарени риби и големи корали, каквито не сте си представяли, че съществуват.

И ако и това не ви е достатъчно може да навлезете във вътрешността на острова. Там ви чакат гъсти тропически гори, които може да разгледате както пешеходно, така и с наети джипове.

И ако ви притеснява колко време ще трябва да пътувате, сега ще разсеем и тези съмнения.

Няма директен полет, но с едно прекачване, например от Турция или Германия, пътуването до Доминикана отнема средно около 10 часа, което с няколко кратки почивки за сън ще мине бързо и неусетно.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ