ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Холандия

Холандия е тази интересна държава, която ще ви предложи не само исторически забележителности, но и повече от интересна природа.

Тук низините ще ви предложат интересни гледки, на фона на които се извисяват инженерни съоръжения, целящи да предпазят държавата от наводнения.

Започнете с Амстердам

Факт е, че повечето хора избират да започнат именно от тук. Градът е побрал толкова много забележителности и ще се наложи да направите доста добър план, ако искате да видите всичко.

Градът е опасан от множество канали и разходката по тях е направо задължителна. Така ще може да видите красотата на сградите, не малка част от които са исторически забележителности.

Централният площад Дам ще ви покаже величието и красотата на различните епохи, през които холандците са преминали.

Дори и да не сте ценители на картините ви съветваме да посетите музея на Ван Гог. Там са изложени някои от най-добрите картини на импресионисти като Моне и Гоген.

Националният музей побира някои от най-интересните художествени колекции в целия свят и може да се похвали с над 1 милион експоната в колекцията си. Тук се намира и къщата-музей на Ане Франк.

Дневникът ѝ става известен в целия свят, а условията, в които тя и семейството й живеят в продължение на години, ще ви дадат нов поглед към събитията от Втората световна война.

Дори и да не сте сред посетителите, може поне да разгледате Де Вален - кварталът с Червените фенери. Разположен в центъра на града, това място ще ви предложи гледки и емоции, които няма как да намерите другаде.

В Холандия също има клон на Ермитажа

Тук има и клон на музея Ермитаж, който се намира в Санкт Петербург, Русия и носи същото име. В холандския еквивалент са побрани различни колекции, които ще ви запознаят с руското изкуство и култура през вековете.

Старата църква, която носи името Оуде Керк, е най-старата сграда в града. Построена е през 1306 година и днес в нея се помещава център за изкуства.

В Амстердам се намира и един от трите дворци в Холандия, които и към този момент се ползват от кралското семейство. В случаите, в които няма официални събития, дворецът е отворен за туристите.

Ако имате нужда да починете, ви съветваме да го сторите във Вонделпарк. Той е само един от многото забележителни паркове, които може да видите тук.

Когато отново имате сили да продължите ви предлагаме да се отбиете в музея на еротиката. Тук са представени редица интересни предмети и се разказва за еротиката и как тя се е променяла през вековете.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ