ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Русия

Ако планирате посещение на държавата с най-голяма площ, то предвидете много време, защото тук има толкова много забележителности.

Дори да посетите само столицата на Русия и някои от другите големи градове, пак сме убедени, че ще няма да успеете да разгледате всичко, което сте планирали.

Ако сте приключенски настроени, няма как да не оцените богатството на руската природа. Широки равнини, пълноводни реки, пустини, замръзнала тайга и огромни полярни области, покрити със сняг.

Предлагаме ви автентичен поглед през цялата територия на Русия, който може да ви даде пътуването с Транссибирския експрес.

Дължината на линията е почти 9 500 километра. По време на пътуването ще преминете през цели 8 часови зони от началната точка в Москва до крайната във Владивосток.

Какво от Русия да видите в Москва

Тук забележителностите са буквално на всеки ъгъл. Няма да се затрудните с това да ги намерите, а по-скоро ще ви се наложи да разграфите времето си, за да ви стигне за всичко.

Ако ползвате метрото, за да стигнете от едно място до друго, отделете време, за да разгледате и станциите, всяка от които имат впечатляваща архитектура и дизайн.

Над земята е повече от задължително да видите Кремъл. Изглежда почти нереално и няма как да не се полюбувате на всяка една от пищно украсените фасади, както и най-вече позлатените кубета на църквата, намиращи се на територията на комплекса.

Третяковската галерия е мястото, на което са събрани едни от най-ценните произведения на художественото изкуство.

Галерията е създадена по волята на богатия търговец Третяков и тук има огромна колекция от картини на руски и европейски художници, както и единствена по рода си сбирка на икони от 11 век.

За любителите на балета може би задължителна спирка е Болшой театър. Дори и да не успеете да посетите някое представление, самата сграда е повече от красива и си струва да се види от всички посетители на града.

Посетете и перлата на Севера – Санкт Петербург

И ако Москва ви е впечатлила, то Санкт Петербург ще ви накара да се влюбите в него. Векове наред този град е бил столицата на руското царство и това несъмнено се е отразило на величествения му облик.

Тук на първо място ще ви насочим към Ермитажа, който в настоящето е музей. В миналото е бил Зимният дворец на царското семейство.

Тук са изложени над 150 000 музейни експоната, а колекцията е определяна като една от най-богатите в целия свят.

Санкт Петербург е мястото, от което може да наблюдавате и Белите нощи. В дните, в които се наблюдава този феномен, има специален фестивал, който ще ви помогне да оцените явлението.

Каквото и да изберете да видите в този величествен град, ние ви гарантираме, че ще ви впечатли и няма как да останете равнодушни към този град и неговото славно минало.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ