ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Африка

Африка е вторият по големина континент на Земята и предлага неограничени възможности за туризъм.

Огромни части от територията му са на практика диви и тук е мястото, на което може да видите не малка част от екзотичните животни, за които само сте чели и гледали филми.

Африка - пясък, много слънце и цели два океана

Това е отличен избор, ако искате да отидете на море и в същото време да изберете по-екзотична дестинация. В северната част на континента са разположени Египет и Мароко.

И двете държави предлагат повече от добри условия е само за почивка, но и за посещение на забележителности.

Ако искате да се докоснете до наистина древната история изберете почивка в Египет. Предлаганите програми включват няколко дена море и посещение до намиращите се на юг древни храмове.

В програмата е включено и посещение в Кайро. Няма как да не сте били в Египет и да не сте видели пирамидите, както и музеят на египетската история, побрал всичко намерено в пустинята.

Мароко от своя страна е интересна страна, която ще ви покаже не само пясък и слънце. Посетете някой от древните пазари, които съществуват от векове. Изберете най-ароматните подправки, които сте виждали и дрехи от ръчно боядисана коприна.

А само на няколко часа от големите градове може да се потопите в суровите условия на пустинята и да видите истински бедуини.

Най-добрите условия за сърф са на юг

За феновете на този спорт ще кажем, че най-добрите условия за сърф са на бреговете на ЮАР. Тя има излаз на цели два океана, а специфичните ветрове и течения правят условията за сърфистите идеални.

Тук има и отлични условия за туризъм. Нови комплекси на брега на морето чакат своите гости в повече от луксозна обстановка.

Интересна подробност за ЮАР е, че има не една, а три столици. Така, ако имате време може да посетите и трите – Кейптаун, Претория и Блумфонтейн.

За феновете на дивия свят и екзотичните животни

В сърцето на Африка се намират някои от най-големите резервати за диви животни. Тук може да прекарате по повече от интересен начин времето си.

Наблюдаването на различни животни е не само интересно, но и с предлаганите фото сафарита може да увековечите спомените си.

Стада от диви слонове, лъвове и най-големите стада от газели и антилопи ще преминат пред очите ви и може дори да се опитат да потърсят някаква храна от вас.

Държавите, които могат да ви предложат всичко това са Уганда, Мозамбик, Ботсвана и други.

Изброените имат повече от добре изградена система, която да осигури безопасни условия хората да се потопят в света на дивите животни от Черния континент.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ