ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Тайланд

Тайланд е смятан за едно от най-привлекателните места за почивка на азиатския континент.

Разположен недалеч от екватора, в крайните югоизточни части на Азия, страната е част от своеобразния мост, който се оформя между Азия и Австралия.

Страната се радва на няколко поредни десетилетия туристически разцвет, който се дължи на сложна комбинация от фактори.

Тя предлага на туристите изключително колоритна обстановка, съчетаваща пъстра и богата култура, усмихнати и приятелски настроени местни жители, прекрасен климат и изключителна природа.

Плажове като от друг свят

Първото, с което Тайланд привлича вниманието на туристите, са разбира се изключителните плажове.

Всеки е виждал поне веднъж на снимка спиращите дъха бели пясъци на легендарния Ко Фи Фи, където са снимани кадри от прословутия филм с участието на Леонардо ди Каприо “Плажът”.

Ко Самуи и Пукет са други райски кътчета, станали известни заради съчетанието бял коралов пясък и лазурно море. Разбира се, това е само една много малка част от всичко онова, което може да се открие в Тайланд.

Бреговата линия на страната се простира на хиляди километри, така че винаги можете да откриете кътче, което до сега някак е останало далеч от погледите на туристите.

Джунглата

Джунглата на Тайланд е богата на уникални видове животни и растения, каквито трудно бихте открили на друго място по света.

Тук биоразнообразието е наистина уникално, а за туристите се предлагат различни начини, по които да се докоснат до тази прелест.

Един от най-вълнуващите е чрез сафари, което може да има най-различни форми на реализация, като бихте могли да избирате включително и това дали да бъдете със специален автомобил или да се качите на гърба на слон.

Уникална храна

Тук ще имате възможността да се докоснете до вкусове и ястия, каквито никога досега не сте опитвали през живота си.

Дори и ако огладнеете по улиците на тайландските градове, ще видите, че местните жители ядат храни, които са съвсем различни от това, което сме свикнали да си похапваме в Европа, камо ли в България.

Ще имате възможността да откриете най-невероятни вкусове. Ще можете да си вървите и да похапвате в същото време пържени плодове и зеленчуци, поръсени с удивителни и благоуханни подправки, за каквито дори и не сте чували.

Местните пазари на Тайланд

Няма по-колоритни пазари по света от тези, които можете да намерите в Тайланд. Банкок е известен именно с това. Тук на лодки във водата хора предлагат своята стока, която може да е плодове, зеленчуци, риба или подправки.

Посещението на подобно място е едно от задължителните в туристическата ви програма, особено ако пътувате до Банкок.

На къде да се насочим

Както можете да видите в Travo.bg, Тайланд предлага изключителни възможности за прекарване на почивката.

Това може да ви затрудни в много голяма степен да изберете идеалното за вас място. Най-често обаче туристите се спират на остров Пукет, остров Ко Самуи и Патая.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ