ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Северна Македония

Северна Македония е известна в цяла Европа с това, че тук можете да посетите невероятни ресторанти и да опитате безумно вкусни гозби, без за това да трябва да плащате прекалено много.

С какво привлича туристи Северна Македония

Страната е станала пример за дестинация, където можете да получите на достъпни цени отлично обслужване с много високо качество.

Едновременно с това, тук ще можете да се насладите на красиви места и пейзажи.

Охридското езеро

Както можете да видите сред офертите ни, Охридското езеро е топ атракция в страната. Почти всяка една оферта на Travo.bg е свързана с Охридското езеро или препоръчва включването на допълнителна екскурзия до него.

Мястото е изключително красиво, а за любителите на плажа, то предлага доста добри възможности. Ето защо, поемайки към Северна Македония, не забравяйте да вземете и бански костюм в багажа си, тъй като е твърде възможно да ви потрябва.

Охрид и Струга

Охрид и Струга са два малки исторически града, които се радват на изключителна популярност сред туристите. По-известен е Охрид, който е изключително живописно разположен на езерния бряг.

Той предлага голям избор от първокласни места за настаняване, богато разнообразие от ресторанти с традиционна местна кухня и отлична гледка към бреговете на езерото и неговите плажове.

Струга от своя страна се е оформил като туристически център по-късно, но все пак е достигнал популярността на Охрид. Тук има много неща, които да се правят, а плажът на Струга е най-големият на цялото Охридско езеро.

Скопие

Скопие е столицата на Северна Македония и е известна като дестинация за пазаруване. Отличните цени в града дават възможност не само да закупите всичко от което се нуждаете на много добра цена, но също така и да си похапнете вкусни традиционни местни гозби.

Освен всичко друго, Скопие е красиво място, което предлага чудесни възможности за дълги разходки из центъра, из многобройните паркове и музеи.

Времето в Северна Македония

Северна Македония има субтропичен климат, но поради отдалечеността си от морския бряг, най-близкият такъв бидейки на 80 км в Гърция, и релефа на околността, тук чертите на сезоните са по-ясно изразени и “остри”.

Зимите не са дълги, но снеговалежите са доста често явление, а температурите могат да паднат и под нулата.

Пролетта и есента са топли с приятни условия за дълги разходки сред природата. Особено красива е Северна Македония през късната пролет, когато горите тук са окъпани в толкова гъста зеленина, че слънчевите лъчи не могат да преминат през своеобразния покрив от преплетени клони на дърветата.

Лятото е доста горещо, което кара туристите да търсят сянка и прохлада. Тя може да се намери най-лесно или в планината, или във водите на прословутото Охридско езеро.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА