ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Румъния

Ако до сега никога не сте пътували до Румъния, Travo.bg ви препоръчва да се възползвате от близостта на тази изключително интересна страна.

Атрактивно крайбрежие, предлагащи прохлада планински вериги, исторически градове и привлекателна култура, заедно предлагат чудесна база за почивка в страната.

Пътуване в 3 направления

Всяка страна си има направления, в които се развива по-добре от туристическа гледна точка.

Силните страни на всяко кътче са различни, като това се отнася и за Румъния. Ето и на къде можете да поемете докато сте в северната ни съседка.

Крайбрежието

Крайбрежието на Румъния е по-малко от това на България, но за сметка на това жегите се усещат малко по-слабо.

Тук винаги е с около 2 градуса по-хладно, отколкото е във Варна и Бургас, ето защо ще можете да се насладите на златните пясъци в условията на по-лесно поносими жеги.

Основният град на крайбрежието е Констанца, а главният притегателен център за туристите е намиращият се наблизо град Мамая.

Възможностите за забавление са безкрайно много, а цените са почти същите като тези в България.

Букурещ

Букурещ е изключително красив град, който мнозина наричат източноевропейския Париж. Той е известен с красивата си архитектура, сред която се откроява сградата на румънския парламент.

Въпросното здание се смята за едно от най-големите в света, като на планетата има само няколко сгради, които са съизмерими по големина с него. Една от тях е сградата на Пентагона в Съединените щати.

Делтата на река Дунав

Делтата на река Дунав представлява защитена територия, която е под егидата на ЮНЕСКО.

Това е уникална по рода си местност, която може да се сравни с нашенския резерват на река Камчия, където реката залива обширни площи.

В случая с река Дунав, разбира се, говорим за изключително голямо пространство, което е трудно да бъде сравнено по големина, но характерът на местността е на практика почти същият.

Карпатите

Ако не си падате по летните жеги, Карпатите предлагат изключително добри възможности за почивка.

Синая е атрактивен курорт, който се намира на близо 800 метра надморска височина и поради това тук времето винаги е много приятно, предлагащо лека прохлада, особено следобед.

Тук се намират и редица замъци, които могат да представляват за вас изключителен интерес.

Разбира се, най-важно място заема замъкът на граф Дракула, който е сред най-важните културни отправни точки в северната ни съседка.

Автобусни екскурзии до Румъния на супер цени

Имайки предвид изключителната близост на Румъния, тя е атрактивно място за почивка за всички хора, които искат да разгледат нещо наистина стойностно, но без да се налага да ползват самолет.

Ако се страхувате от летенето, Румъния е подходящ избор за вас, който не само няма да ви позволи да скучаете, но ще ви помогне и да прекарате една незабравима ваканция на супер цена.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА