ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В ОАЕ / Дубай

Ако търсите място, на което да прекарате една незабравима ваканция, но сте намислили това да бъде някъде извън Европа, ние от Travo.bg имаме за вас голям брой вълнуващи предложения, които могат да ви вдъхновят и да помогнат в избора ви.

Една от топ дестинациите на 21-ви век несъмнено е Дубай, който е част от Обединените арабски емирства. Това място се прослави с редица предимства, спечелвайки си славата на една от най-шикозните дестинации в света въобще.

Един от най-вълнуващите бизнес центрове в света

Несъмнено един от най-вълнуващите бизнес центрове в света днес е Дубай. Още при първата си разходка из този град-чудо ще останете без дъх при вида на неговата архитектура.

Градът буквално изглежда като декор, който е дошъл от бъдещето и напомня за фантастичен град, който изобразява живота на свръх развита цивилизация, която някак се е върнала в наши дни от някое бъдещо хилядолетие.

Най-високата сграда на планетата

На фона на архитектурни чудеса като хотел Бурдж ал Араб, Палм Джумейра и “Светът”, ще забележите, че една структура се извисява някъде високо сред облаците.

Това е Бурдж Халифа - най-високата сграда на планетата, която се издига на невероятните 828 метра над силуета на града.

Сафари в пустинята

Какво е едно посещение в Обединените арабски емирства без да се впуснете в приключението да опознаете пустинята?

Дали ще го направите с бъги или ще се качите на гърба на камила, това зависи изцяло от вас и стиловите ви предпочитания.

Ако вече сте посещавали други дестинации с възможности за сафари в пустиня, като например Египет или Мароко, то определено и това преживяване ще ви хареса.

Плажовете на Дубай

Дубай е чудесен избор за всеки човек, който търси място, на което да избяга от зимния студ и ниските температури.

Дубай притежава много горещ тропичен климат, така че тук можете да се насладите не само на лятно време посред зима, но дори е желателно да се пътува през зимния сезон.

Имайте предвид, че тук дори през януари и февруари температурите са около 23 - 24 градуса.

Това означава, че не само ще можете да се възползвате от възможността да се потопите в морето, но дори и ще го направите през най-приятното време от годината.

Имайте предвид, че тук летните жеги са над 40 градуса на сянка, което е опасно и може да се окаже изключително предизвикателство дори и за хора, които са в отлично здравословно състояние.

Нощният живот

Няма нищо изненадващо в това, че една толкова жарка и гореща дестинация като Дубай е популярна с нощния си живот.

Това всъщност е съвсем разбираемо на фона на това, че времето тук е изключително тежко през деня и кара хората да излизат, за да се забавляват нощем.

Това дава рядка възможност на туристи и местни жители да прекарат известно време навън.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ