ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ В Грузия

Искате ли да научите повече за една повече от интересна държава? Искате ли тя да не се намира много далеч, но в същото време да се потопите в изцяло различна култура и нрави?

Ще ви разкажем повече за Грузия и незабравимата екскурзия, която може да си подарите до тази приказна държава.

Грузия се намира в източната част на Европа, в съседство на държави като Армения, Азербайджан, Русия и Турция.

Тя има повече от голям излаз на Черно море, но въпреки този факт е малко вероятно да пристигнете по вода и ще се наложи да се възползвате от услугите на националния авиопревозвач, който ще ви транспортира до столицата.

Разгледайте Тбилиси и ще останете очаровани

Столицата е повече от интересна и може да ви предложи много забележителности. Тук ви препоръчваме задължително да посетите Стария град. Той е отлично запазен и в него ще се потопите в лабиринт от тесни улички и старинни къщи.

Ботаническата градина е може би единствената в целия свят, в която не само ще разгледате разнообразни растителни видове, но може дори да се изкъпете във намиращия се в парка водопад.

Тук всеки ден в интервала между 12 на обед и 7 вечерта в Наклонената кула се изнася представление с кукли, което се казва „Кръговрата на живота“. Не само, че ви препоръчваме да го видите, но и смятаме, че ще останете очаровани.

Сяровите бани са изградени в ориенталски стил и ще подарят на тялото ви не само релакс, но може да очаквате и силен терапевтичен ефект при редица заболявания.

Храмът Самеба е величествен християнски храм, който освен с мащабите си, ще ви впечатли и с това, че е изграден изцяло със средства, дарени от местното население.

Ако искате да научите повече за древната история на Грузия, посетете крепостта Нарикала. Основите й са поставени още през 4-ти век и дори и след нанесени щети от земетресения и обсади, крепостта продължава да изглежда внушително.

Не подценявайте и природните дадености на Грузия

Грузинската природа е другото, което може да изследвате и да не ви омръзне никога. Планините тук са повече от желана дестинация както за професионалните катерачи, така и за любителите планинари.

Може да покорите редица върхове с различна степен на трудност. Страната има отлични условия също така и за скално катерене и парапланеризъм.

За любителите на зимните спортове също има приятна изненада. Основните курорти за зимни спортове са Гудаури, Бакуриани, Местия и Сванетия.

Тук ще се насладите на безкрайните ски писти, които се поддържат в отлично състояние. За добрите условия за зимните спортове спомага и климата – зимата е студена и продължителна и така сезонът продължава от началото на зимата до късната пролет.

Филтър
ТИП ОФЕРТА
ХОТЕЛ
ТРАНСПОРТ
ЦЕНА

Няма налични оферти по зададения от вас филтър! ИЗЧИСТИ